Responsabilitate socială

Responsabilitate socială 2018-06-07T06:53:44+00:00

’’Dăruind devii mai bun ’’

Considerăm că este important să ne implicăm activ și semnificativ în viața comunităților în care ne desfășurăm activitatea. De aceea, de-a lungul anilor, compania noastră s-a angajat în numeroase proiecte de responsabilitate socială.
Noi, suntem un beneficiar major al comunității, prin intermediul afacerilor pe care oamenii le fac cu noi, de aceea, este vital ca, la rândul nostru, să restituim o parte din succes.
Pentru BEN ARI NEGEV INDUSTRIAL SRL sunt importante investițiile pe termen lung în domeniile care contribuie în mod direct la o evoluție sănătoasă a comunității.
De aceea, dezvoltăm proiecte comunitare axate pe implicarea în comunitate și voluntariatul corporativ, în mediul, în care, compania are operațiuni.
Punem în centrul tuturor inițiativelor activitatea de voluntariat a angajaților, astfel ca, în fiecare an, cu ocazia unor zile speciale , sărbatoarea Crăciunului, Paștelui sau Ziua Copilului, angajații devin mesageri ai implicării BEN ARI NEGEV INDUSTRIAL SRL în viața comunității sprijinind copiii defavorizați ai unui centru de zi pentru copii, cât și diferite instituții ale statului, care se implică în susținerea și dezvoltarea comunității unde își desfășoară activitatea.

Un 1 Iunie 2018 deosebit în cadrul proiectului ” Eu sunt mândră și cos ie ” dezvoltat de copii Liceului Teoretic C. Brătescu, Isaccea în parteneriat cu Primăria Isaccea.

Moș Crăciun a venit 2017 !

1 Iunie 2017

Moș Crăciun a venit !